文献
J-GLOBAL ID:201702231672309014
整理番号:17A1169163
フェルロイル部分を有するフェルラ酸と天然化合物:それらの構造,発生および潜在的健康へのベネフィットに関する総説【Powered by NICT】
Ferulic Acid and Naturally Occurring Compounds Bearing a Feruloyl Moiety: A Review on Their Structures, Occurrence, and Potential Health Benefits
著者 (2件):
de Oliveira Silva Eliane
(Dept. of Organic Chemistry, Inst. of Chemistry, Federal Univ. of Bahia (UFBA), Rua Barao de Jeremoabo, s/n, Ondina, 40170-115, Salvador, Bahia, Brazil)
,
Batista Ronan
(Dept. of Organic Chemistry, Inst. of Chemistry, Federal Univ. of Bahia (UFBA), Rua Barao de Jeremoabo, s/n, Ondina, 40170-115, Salvador, Bahia, Brazil)
資料名:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
(Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety)
巻:
16
号:
4
ページ:
580-616
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2541A
ISSN:
1541-4337
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)