文献
J-GLOBAL ID:201702231895397034
整理番号:17A0091225
中国の伝統的なパオッァイ用の乳酸菌叢代謝に関連した味マーカー類の選択:ガスクロマトグラフィー-マススペクトロメトリーに基づくメタボロミクスアプローチ
Selection of Taste Markers Related to Lactic Acid Bacteria Microflora Metabolism for Chinese Traditional Paocai: A Gas Chromatography-Mass Spectrometry-Based Metabolomics Approach
著者 (15件):
ZHAO Nan
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
ZHANG Chuchu
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
YANG Qin
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
GUO Zhuang
(Hubei Univ. Arts and Sci., Hubei, CHN)
,
YANG Bo
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
LU Wenwei
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
LI Dongyao
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
TIAN Fengwei
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
TIAN Fengwei
(U.K.-China Joint Centre on Probiotic Bacteria, Norwich, GBR)
,
LIU Xiaoming
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
ZHANG Hao
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
ZHANG Hao
(U.K.-China Joint Centre on Probiotic Bacteria, Norwich, GBR)
,
CHEN Wei
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
CHEN Wei
(U.K.-China Joint Centre on Probiotic Bacteria, Norwich, GBR)
,
CHEN Wei
(Beijing Technol. and Business Univ., Beijing, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
64
号:
11
ページ:
2415-2422
発行年:
2016年03月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)