文献
J-GLOBAL ID:201702232025794160
整理番号:17A0170843
蛋白質加水分解による修飾の構造と窒素放出特性を調べた。【JST・京大機械翻訳】
Structure of hydrolyzed soy protein modified urea formaldehyde and its nitrogen release characteristic
著者 (4件):
Qu Ping
(Institute of Agricultural Resources and Environment, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences)
,
Chang Zhizhou
(Institute of Agricultural Resources and Environment, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences)
,
Zhao Yongfu
(Institute of Agricultural Facilities and Equipment, Jiangsu Academy of Agricultural Science)
,
Huang Hongying
(Institute of Agricultural Resources and Environment, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
21
ページ:
240-245
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)