文献
J-GLOBAL ID:201702232390625465
整理番号:17A1485724
3D印刷のために選択された食品の印刷適性の分類:標準物質としてのハイドロコロイドを用いた評価法の開発【Powered by NICT】
Classification of the printability of selected food for 3D printing: Development of an assessment method using hydrocolloids as reference material
著者 (3件):
Kim Hyun Woo
(Department of Biotechnology, College of Life Science and Biotechnology, Korea University, Anam-dong, Seongbuk-gu, Seoul, 02841, Republic of Korea)
,
Bae Hojae
(KU Convergence Science and Technology Institute, Department of Stem Cell and Regenerative Biotechnology, Konkuk University, Hwayang-dong, Kwangjin-gu, Seoul 05029, Republic of Korea)
,
Park Hyun Jin
(Department of Biotechnology, College of Life Science and Biotechnology, Korea University, Anam-dong, Seongbuk-gu, Seoul, 02841, Republic of Korea)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
215
ページ:
23-32
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)