文献
J-GLOBAL ID:201702232459326050
整理番号:17A0146974
マイクロ波流動層乾燥機におけるショウガ(Zingiber officinale Roscoe)スライスの乾燥プロセスの研究
Study of the drying process of ginger (Zingiber officinale Roscoe) slices in microwave fluidized bed dryer
著者 (6件):
LV Weiqiao
(Chinese Acad. of Agricultural Mechanization Sci., Beijing, CHN)
,
LI Shujun
(Chinese Acad. of Agricultural Mechanization Sci., Beijing, CHN)
,
HAN Qinghua
(Chinese Acad. of Agricultural Mechanization Sci., Beijing, CHN)
,
HAN Qinghua
(China National Packaging and Food Machinery Corp., Beijing, CHN)
,
ZHAO Youbin
(Chinese Acad. of Agricultural Mechanization Sci., Beijing, CHN)
,
WU Haihua
(Chinese Acad. of Agricultural Mechanization Sci., Beijing, CHN)
資料名:
Drying Technology
(Drying Technology)
巻:
34
号:
13-16
ページ:
1690-1699
発行年:
2016年12月
JST資料番号:
H0915A
ISSN:
0737-3937
CODEN:
DRTEDQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)