文献
J-GLOBAL ID:201702232976757633
整理番号:17A1421786
異なる植物源と澱粉分解酵素から得られた多孔質澱粉の形態学的および物理化学的特性化【Powered by NICT】
Morphological and physicochemical characterization of porous starches obtained from different botanical sources and amylolytic enzymes
著者 (2件):
Benavent-Gil Yaiza
(Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC), C/ Agustin Escardino, 7, Paterna 46980, Valencia, Spain)
,
Rosell Cristina M.
(Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC), C/ Agustin Escardino, 7, Paterna 46980, Valencia, Spain)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
103
ページ:
587-595
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)