文献
J-GLOBAL ID:201702233032939276
整理番号:17A0995315
食品エコ防腐剤としての精油:リモネン抗菌活性に及ぼす温度の影響に関する模型システム研究【Powered by NICT】
Essential oils as food eco-preservatives: Model system studies on the effect of temperature on limonene antibacterial activity
著者 (3件):
Hac-Wydro Katarzyna
(Department of Environmental Chemistry, Faculty of Chemistry, Jagiellonian University, Gronostajowa 3, 30-387 Krakow, Poland)
,
Flasinski Michal
(Department of Environmental Chemistry, Faculty of Chemistry, Jagiellonian University, Gronostajowa 3, 30-387 Krakow, Poland)
,
Romanczuk Karolina
(Department of Environmental Chemistry, Faculty of Chemistry, Jagiellonian University, Gronostajowa 3, 30-387 Krakow, Poland)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
235
ページ:
127-135
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)