文献
J-GLOBAL ID:201702233461919735
整理番号:17A0079163
カボチャの熱水抽出技術の最適化とその抗酸化活性を最適化した。【JST・京大機械翻訳】
Extraction technology optimization and antioxidant activity of polysaccharides from pumpkin seeds
著者 (6件):
Wang Libo
(College of Science, Northeast Agricultural University)
,
Cheng Long
(College of Science, Northeast Agricultural University)
,
Xu Yaqin
(College of Science, Northeast Agricultural University)
,
Wang Taiheng
(College of Science, Northeast Agricultural University)
,
Li Lubin
(College of Science, Northeast Agricultural University)
,
Wang Hansong
(College of Science, Northeast Agricultural University)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
9
ページ:
284-290
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)