文献
J-GLOBAL ID:201702233565128689
整理番号:17A1075147
微小電気機械システム(MEMS)を用いた個々のビール醸造酵母細胞の力学的特性測定:細胞破断力と剛性
Mechanical Characterization of Individual Brewing Yeast Cells Using Microelectromechanical Systems (MEMS): Cell Rupture Force and Stiffness
著者 (4件):
BARAZANI Bruno
(Dalhousie Univ., NS, CAN)
,
WARNAT Stephen
(Dalhousie Univ., NS, CAN)
,
HUBBARD Ted
(Dalhousie Univ., NS, CAN)
,
MACINTOSH Andrew J.
(Univ. Florida, FL, USA)
資料名:
Journal of the American Society of Brewing Chemists
(Journal of the American Society of Brewing Chemists)
巻:
75
号:
3
ページ:
236-243
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0898A
ISSN:
0361-0470
CODEN:
ASBCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)