文献
J-GLOBAL ID:201702234330141946
整理番号:17A1163767
果物と野菜は消費増加を促進することに関連する異なる方法で家庭料理に取り込まれる【Powered by NICT】
Fruits and vegetables are incorporated into home cuisine in different ways that are relevant to promoting increased consumption
著者 (5件):
Penny Mary E.
(Instituto de Investigacion Nutricional, Lima, Peru)
,
Meza Krysty S.
(Instituto de Investigacion Nutricional, Lima, Peru)
,
Creed-Kanashiro Hilary M.
(Instituto de Investigacion Nutricional, Lima, Peru)
,
Marin R. Margot
(Instituto de Investigacion Nutricional, Lima, Peru)
,
Donovan Jason
(World Agroforestry Centre, Lima, Peru)
資料名:
Maternal & Child Nutrition
(Maternal & Child Nutrition)
巻:
13
号:
3
ページ:
ROMBUNNO.12356
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2676A
ISSN:
1740-8695
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)