文献
J-GLOBAL ID:201702234354272564
整理番号:17A0924204
ブタ筋線維蛋白質のゲル化能の向上の為にグルコースオキシダーゼによる架橋のコントロール
Controlled Cross-Linking with Glucose Oxidase for the Enhancement of Gelling Potential of Pork Myofibrillar Protein
著者 (4件):
WANG Xu
(Univ. Kentucky, Kentucky, USA)
,
XIONG Youling L.
(Univ. Kentucky, Kentucky, USA)
,
SATO Hiroaki
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
KUMAZAWA Yoshiyuki
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
64
号:
50
ページ:
9523-9531
発行年:
2016年12月21日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)