文献
J-GLOBAL ID:201702234379493056
整理番号:17A1606850
3品種のカボチャの評価:物理化学的特性,酸化防止特性,PME-GC-MSとE-鼻による分類の相関
Evaluation of three pumpkin species: correlation with physicochemical, antioxidant properties and classification using SPME-GC-MS and E-nose methods
著者 (4件):
ZHOU Chun-Li
(Jiangxi Sci. & Technol. Normal Univ., Nanchang, CHN)
,
MI Li
(Jiangxi Technical Coll. Manufacturing, Nanchang, CHN)
,
HU Xue-Yan
(Jiangxi Sci. & Technol. Normal Univ., Nanchang, CHN)
,
ZHU Bi-Hua
(Jiangxi Sci. & Technol. Normal Univ., Nanchang, CHN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
10
ページ:
3118-3131
発行年:
2017年09月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)