文献
J-GLOBAL ID:201702234993383306
整理番号:17A0474303
グルロン酸の質量分率により特性化されたアルギン酸カルシウム膜を通してのグルコース,マルトース,ラフィノースの選択的拡散【Powered by NICT】
Selective diffusion of glucose, maltose, and raffinose through calcium alginate membranes characterized by a mass fraction of guluronate
著者 (2件):
Kashima Keita
(Department of Materials Chemistry and Bioengineering, National Institute of Technology, Oyama College, 771, Nakakuki, Oyama, Tochigi 323-0806, Japan)
,
Imai Masanao
(Graduate School of Bioresource Sciences, Nihon University, 1866, Kameino, Fujisawa, Kanagawa 252-0880, Japan)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
102
ページ:
213-221
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)