文献
J-GLOBAL ID:201702235037938542
整理番号:17A0895449
クウェートにおける魚類消費に関するヒ素リスクと栄養学的利益の比較評価:ヒ素対オメガ3脂肪酸
A Comparative Assessment of Arsenic Risks and the Nutritional Benefits of Fish Consumption in Kuwait: Arsenic Versus Omega 3-Fatty Acids
著者 (9件):
HUSAIN Adnan
(Kuwait Inst. for Scientific Res., Safat, KWT)
,
KANNAN Kurunthachalam
(State Univ. New York at Albany, NY, USA)
,
CHAN Hing Man
(Univ. Ottawa, ON, CAN)
,
LAIRD Brian
(Univ. Waterloo, ON, CAN)
,
AL-AMIRI Hanan
(Kuwait Inst. for Scientific Res., Safat, KWT)
,
DASHTI Basma
(Kuwait Inst. for Scientific Res., Safat, KWT)
,
SULTAN Anwar
(Kuwait Inst. for Scientific Res., Safat, KWT)
,
AL-OTHMAN Amani
(Kuwait Inst. for Scientific Res., Safat, KWT)
,
MANDEKAR Bedraya
(Kuwait Inst. for Scientific Res., Safat, KWT)
資料名:
Archives of Environmental Contamination and Toxicology
(Archives of Environmental Contamination and Toxicology)
巻:
72
号:
1
ページ:
108-118
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
D0099B
ISSN:
0090-4341
CODEN:
AECTCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)