文献
J-GLOBAL ID:201702235136549052
整理番号:17A0747992
人工舌を用いた異なる破壊株を用いたソフトゲルのテクスチャ評価【Powered by NICT】
Texture Evaluation of Soft Gels with Different Fracture Strains using an Artificial Tongue
著者 (6件):
Gao Zhihong
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Ishihara Sayaka
(San-Ei Gen F.F.I, Inc, 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka, 561-8588, Japan)
,
Nakao Satomi
(San-Ei Gen F.F.I, Inc, 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka, 561-8588, Japan)
,
Hayakawa Fumiyo
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Funami Takahiro
(San-Ei Gen F.F.I, Inc, 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, Osaka, 561-8588, Japan)
,
Kohyama Kaoru
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
47
号:
6
ページ:
496-503
発行年:
2016年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)