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文献
J-GLOBAL ID:201702235770040445   整理番号:17A1063789

ダイズプロテオームデータベースによる蛋白質の機能解析のためのゲルベースおよびゲルフリープロテオミクスデータの統合【Powered by NICT】

Integration of gel-based and gel-free proteomic data for functional analysis of proteins through Soybean Proteome Database
著者 (9件):
Komatsu Setsuko
(Institute of Crop Science, National Agriculture and Food Research Organization, Tsukuba 305-8518, Japan)
Komatsu Setsuko
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba, Tsukuba 305-8572, Japan)
Wang Xin
(Institute of Crop Science, National Agriculture and Food Research Organization, Tsukuba 305-8518, Japan)
Wang Xin
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba, Tsukuba 305-8572, Japan)
Yin Xiaojian
(Institute of Crop Science, National Agriculture and Food Research Organization, Tsukuba 305-8518, Japan)
Yin Xiaojian
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba, Tsukuba 305-8572, Japan)
Nanjo Yohei
(Institute of Crop Science, National Agriculture and Food Research Organization, Tsukuba 305-8518, Japan)
Ohyanagi Hajime
(King Abdullah University of Science and Technology (KAUST), Computational Bioscience Research Center (CBRC), Thuwal 23955-6900, Saudi Arabia)
Sakata Katsumi
(Department of Life Science and Informatics, Maebashi Institute of Technology, Maebashi 371-0816, Japan)

資料名:
Journal of Proteomics  (Journal of Proteomics)

巻: 163  ページ: 52-66  発行年: 2017年 
JST資料番号: T0073A  ISSN: 1874-3919  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: オランダ (NLD)  言語: 英語 (EN)
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