文献
J-GLOBAL ID:201702236045595110
整理番号:17A0794380
TaromとDomesiah品種米糠の安定化:物理化学的,機能的および栄養学的特性【Powered by NICT】
Stabilization of Tarom and Domesiah cultivars rice bran: Physicochemical, functional and nutritional properties
著者 (2件):
Rafe Ali
(Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), P.O. Box 91735-147, Mashhad, Iran)
,
Sadeghian Alireza
(Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), P.O. Box 91735-147, Mashhad, Iran)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
74
ページ:
64-71
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)