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J-GLOBAL ID:201702236071140285   整理番号:17A1059612

生地及び構造パンの物理化学的性質に及ぼす大麦粉添加の影響【Powered by NICT】

Effect of barley flour addition on the physico-chemical properties of dough and structure of bread
著者 (4件):
Al-Attabi Zahir Humaid
(Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and Marine Sciences, Sultan Qaboos University, P. O. Box 34, Al-Khoud, PC 123, Oman)
Merghani Taha Mohammed
(Emirates Grain Products Company, P. O. Box 24275, Sharjah, United Arab Emirates)
Ali Amanat
(Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and Marine Sciences, Sultan Qaboos University, P. O. Box 34, Al-Khoud, PC 123, Oman)
Rahman Mohammad Shafiur
(Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and Marine Sciences, Sultan Qaboos University, P. O. Box 34, Al-Khoud, PC 123, Oman)

資料名:
Journal of Cereal Science  (Journal of Cereal Science)

巻: 75  ページ: 61-68  発行年: 2017年 
JST資料番号: H0885A  ISSN: 0733-5210  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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