文献
J-GLOBAL ID:201702236427147372
整理番号:17A1177273
缶詰食品に対する大学生の知識,態度,行動,自己効力感,および環境要因を評価するためのアンケートの開発【Powered by NICT】
Developing a Questionnaire to Evaluate College Students’ Knowledge, Attitude, Behavior, Self-efficacy, and Environmental Factors Related to Canned Foods
著者 (4件):
Richards Rickelle
(Department of Nutrition, Dietetics, and Food Science, Brigham Young University, Provo, UT)
,
Brown Lora Beth
(Department of Nutrition, Dietetics, and Food Science, Brigham Young University, Provo, UT)
,
Williams D. Pauline
(Department of Nutrition, Dietetics, and Food Science, Brigham Young University, Provo, UT)
,
Eggett Dennis L.
(Department of Statistics, Brigham Young University, Provo, UT)
資料名:
Journal of Nutrition Education and Behavior
(Journal of Nutrition Education and Behavior)
巻:
49
号:
2
ページ:
117-124.e1
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3269A
ISSN:
1499-4046
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)