文献
J-GLOBAL ID:201702236471736134
整理番号:17A0325471
純粋なエルゴステロールとmycosterol抽出物で官能化した酪農飲料の開発:植物ステロールベース飲料の代替【Powered by NICT】
Development of dairy beverages functionalized with pure ergosterol and mycosterol extracts: an alternative to phytosterol-based beverages
著者 (8件):
Heleno Sandrina A.
(Mountain Research Centre (CIMO), ESA, Polytechnic Institute of Braganca, Portugal. iferreira@ipb.pt)
,
Rudke Adenilson R.
,
Calhelha Ricardo C.
,
Carocho Marcio
,
Barros Lillian
,
Goncalves Odinei H.
,
Barreiro Maria Filomena
,
Ferreira Isabel C. F. R.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
1
ページ:
103-110
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)