文献
J-GLOBAL ID:201702236500606183
整理番号:17A1212052
品質開発のテーマレストランのサービススケープ:知覚された信頼性の緩和効果【Powered by NICT】
Theme restaurants’ servicescape in developing quality of life: The moderating effect of perceived authenticity
著者 (2件):
Meng Bo
(Department of Tourism Management, Shanxi University, No. 92, Wucheng Road, Taiyuan 030006, Shanxi Province, PR China)
,
Choi Kyuhwan
(Department of International Tourism, Dong-A University, 255, Gudeok-ro, Seo-gu, Busan 602-760, South Korea)
資料名:
International Journal of Hospitality Management
(International Journal of Hospitality Management)
巻:
65
ページ:
89-99
発行年:
2017年
JST資料番号:
A1234A
ISSN:
0278-4319
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)