文献
J-GLOBAL ID:201702236721627582
整理番号:17A0409417
黄色ブドウ球菌及びリステリア菌の抗生物質,塩化ベンザルコニウム,熱および酸ストレスに対する抵抗性に及ぼすレスベラトロール適応の影響【Powered by NICT】
The influence of resveratrol adaptation on resistance to antibiotics, benzalkonium chloride, heat and acid stresses of Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes
著者 (3件):
Oliveira Adriana R.
(CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, Avenida Infante D. Henrique, 6200- 506, Covilha, Portugal)
,
Domingues Fernanda C.
(CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, Avenida Infante D. Henrique, 6200- 506, Covilha, Portugal)
,
Ferreira Susana
(CICS-UBI-Health Sciences Research Centre, University of Beira Interior, Avenida Infante D. Henrique, 6200- 506, Covilha, Portugal)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
1420-1425
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)