文献
J-GLOBAL ID:201702236802852149
整理番号:17A1553173
市販のグルテンを含まないパスタは健康な成人において従来のコムギパスタと比較した食後血糖値を上昇させる:二重盲検無作為化クロスオーバー試験【Powered by NICT】
Commercially available gluten-free pastas elevate postprandial glycemia in comparison to conventional wheat pasta in healthy adults: a double-blind randomized crossover trial
著者 (3件):
Johnston C. S.
(School of Nutrition and Health Promotion, College of Health Solutions, Arizona State University, 500 N. 3rd Street, Phoenix, AZ 85003, USA. carol.johnston@asu.edu)
,
Snyder D.
,
Smith C.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
9
ページ:
3139-3144
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)