文献
J-GLOBAL ID:201702236901285600
整理番号:17A0371335
感情の調査と自然環境におけるコーヒー飲酒者におけるEsSenseプロファイルとコーヒー飲用経験の比較【Powered by NICT】
Examining emotions and comparing the EsSense Profile and the Coffee Drinking Experience in coffee drinkers in the natural environment
著者 (2件):
Kanjanakorn Alisa
(Dept. of Culinary Arts and Food Science, Drexel University, 3141 Chestnut St, Philadelphia, PA 19104, USA)
,
Lee Jeehyun
(Dept. of Culinary Arts and Food Science, Drexel University, 3141 Chestnut St, Philadelphia, PA 19104, USA)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
56
号:
PA
ページ:
69-79
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)