文献
J-GLOBAL ID:201702237158077742
整理番号:17A0079075
米の乳酸菌発酵の最適化技術の最適化【JST・京大機械翻訳】
Process optimization for lactic acid bacteria fermentation to reduce cadmium in rice
著者 (5件):
Liu Yejia
(College of Food Science and Technology, Central South University of Forestry and Technology)
,
Lin Qinlu
(College of Food Science and Technology, Central South University of Forestry and Technology)
,
Xiao Dongmei
(Jinjian Cereal Industry Co., Ltd)
,
Zhang Jun
(Jinjian Cereal Industry Co., Ltd)
,
Lin Lizhong
(College of Food Science and Technology, Central South University of Forestry and Technology)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
7
ページ:
276-282
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)