文献
J-GLOBAL ID:201702237162987813
整理番号:17A0637233
アガロースゲルの甘味及び塩味の強度に及ぼす咀嚼周期数の影響
Influence of the Number of Chewing Cycles on the Sweetness and Saltiness Intensity of Agarose Gel
著者 (5件):
ITAZU Ayako
(Showa Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
MORITAKA Hatsue
(Showa Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
BONA Dai
(Shanghai Jiao Tong Univ., Shanghai, CHN)
,
OKAMURA Yosiyuki
(SHIMADZU, Kanagawa, JPN)
,
MATSUKAWA Shingo
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
23
号:
3
ページ:
437-448
発行年:
2017年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)