文献
J-GLOBAL ID:201702237411139703
整理番号:17A1178812
その増強された糖化のための(ヘミ)セルロース分解酵素と平衡酵素カクテルの開発の共生産のための基質としてのマイクロ波支援アルカリ処理した小麦わら【Powered by NICT】
Microwave assisted alkali treated wheat straw as a substrate for co-production of (hemi)cellulolytic enzymes and development of balanced enzyme cocktail for its enhanced saccharification
著者 (3件):
Patel Harshvadan
(BRD School of Biosciences, Sardar Patel Maidan, Satellite Campus, P. Box No. 39, Sardar Patel University, Vallabh Vidyanagar, Gujarat 388120, India)
,
Divecha Jyoti
(Department of Statistics, Sardar Patel University, Vallabh Vidyanagar, Gujarat 388120, India)
,
Shah Amita
(BRD School of Biosciences, Sardar Patel Maidan, Satellite Campus, P. Box No. 39, Sardar Patel University, Vallabh Vidyanagar, Gujarat 388120, India)
資料名:
Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers
(Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers)
巻:
71
ページ:
298-306
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3224A
ISSN:
1876-1070
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)