文献
J-GLOBAL ID:201702237501491161
整理番号:17A0447638
乾燥の影響を受けた発育中のコムギ穀粒中のグルテン蛋白質の重合【Powered by NICT】
Polymerisation of gluten proteins in developing wheat grain as affected by desiccation
著者 (8件):
Koga S.
(Nofima, Osloveien 1, NO-1430 Ås, Norway)
,
Koga S.
(Department of Plant Sciences, Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, NO-1432 Ås, Norway)
,
Bocker U.
(Nofima, Osloveien 1, NO-1430 Ås, Norway)
,
Wieser H.
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Leibniz Institut, Lise-Meitner-Strasse 34, 85354 Freising, Germany)
,
Koehler P.
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Leibniz Institut, Lise-Meitner-Strasse 34, 85354 Freising, Germany)
,
Uhlen A.K.
(Nofima, Osloveien 1, NO-1430 Ås, Norway)
,
Uhlen A.K.
(Department of Plant Sciences, Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, NO-1432 Ås, Norway)
,
Moldestad A.
(Nofima, Osloveien 1, NO-1430 Ås, Norway)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
73
ページ:
122-129
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)