文献
J-GLOBAL ID:201702237588819261
整理番号:17A1500212
魚鱗,カニおよびエビ殻から合成した物理化学的性質とキトサンの特性化【Powered by NICT】
Physicochemical properties and characterization of chitosan synthesized from fish scales, crab and shrimp shells
著者 (4件):
Kumari Suneeta
(Department of Chemical Engineering, NIT, Rourkela,769008, India)
,
Kumar Annamareddy Sri Hari
(Department of Chemical and Petrochemical Engineering, College of Engineering and Architecture, University of Nizwa, Oman)
,
Abanti Sahoo
(Department of Chemical Engineering, NIT, Rourkela,769008, India)
,
Kumar Rath Pradip
(Department of Chemical Engineering, NIT, Rourkela,769008, India)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
104
号:
PB
ページ:
1697-1705
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)