文献
J-GLOBAL ID:201702237728435641
整理番号:17A0367016
ガスクロマトグラフィー-質量分析とガスクロマトグラフィー-オルファクトメトリー分析を用いたローストした茎茶の香気物質の特性評価【Powered by NICT】
Characterisation of odorants in roasted stem tea using gas chromatography-mass spectrometry and gas chromatography-olfactometry analysis
著者 (6件):
Sasaki Tetsuya
(Chemistry/Food Department, Industrial Research Institute of Ishikawa, Kanazawa, Ishikawa 920-8203, Japan)
,
Koshi Erina
(Department of Food Science, Ishikawa Prefectural University, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, Japan)
,
Take Harumi
(Chemistry/Food Department, Industrial Research Institute of Ishikawa, Kanazawa, Ishikawa 920-8203, Japan)
,
Michihata Toshihide
(Chemistry/Food Department, Industrial Research Institute of Ishikawa, Kanazawa, Ishikawa 920-8203, Japan)
,
Maruya Masachika
(Maruhachi Seichajo Co., Ltd., Kaga, Ishikawa, 922-0331, Japan)
,
Enomoto Toshiki
(Department of Food Science, Ishikawa Prefectural University, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
220
ページ:
177-183
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)