文献
J-GLOBAL ID:201702237907585908
整理番号:17A0365572
ザリガニ蛋白質から調製したゲルの物理化学的,微細構造及び生物活性特性化【Powered by NICT】
Physicochemical, microstructure and bioactive characterization of gels made from crayfish protein
著者 (4件):
Felix M.
(Departamento de Ingenieria Quimica, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Romero A.
(Departamento de Ingenieria Quimica, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Rustad T.
(Department of Biotechnology, Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway)
,
Guerrero A.
(Departamento de Ingenieria Quimica, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
63
ページ:
429-436
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)