文献
J-GLOBAL ID:201702237961632193
整理番号:17A0367004
熱処理条件とAmadori derivedイミダゾロン類の形成下でのグルコースと遊離アルギニンとグアニジンの相互作用【Powered by NICT】
Interaction of free arginine and guanidine with glucose under thermal processing conditions and formation of Amadori-derived imidazolones
著者 (2件):
Zhu Yuchen
(Department of Food Science and Agricultural Chemistry, McGill University, 21,111 Lakeshore, Ste. Anne de Bellevue, Quebec H9X 3V9, Canada)
,
Yaylayan Varoujan A.
(Department of Food Science and Agricultural Chemistry, McGill University, 21,111 Lakeshore, Ste. Anne de Bellevue, Quebec H9X 3V9, Canada)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
220
ページ:
87-92
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)