文献
J-GLOBAL ID:201702238238673990
整理番号:17A0882861
抗菌特性を有するエンドウ蛋白質を基にしたバイオプラスチックの開発【Powered by NICT】
Development of pea protein-based bioplastics with antimicrobial properties
著者 (4件):
Perez-Puyana Victor
(Departamento de Ingenieria Quimica, Facultad de Quimica, Universidad de Sevilla, E-41012 Sevilla, Spain)
,
Felix Manuel
(Departamento de Ingenieria Quimica, Facultad de Quimica, Universidad de Sevilla, E-41012 Sevilla, Spain)
,
Romero Alberto
(Departamento de Ingenieria Quimica, Facultad de Quimica, Universidad de Sevilla, E-41012 Sevilla, Spain)
,
Guerrero Antonio
(Departamento de Ingenieria Quimica, Facultad de Quimica, Universidad de Sevilla, E-41012 Sevilla, Spain)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
8
ページ:
2671-2674
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)