文献
J-GLOBAL ID:201702238264572746
整理番号:17A0971737
ガラス形成体としてのlayer-by-layer(LBL)界面構造とトレハロース高DEマルトデキストリンを用いた噴霧乾燥ハイソリッドエマルション中のカロチノイドの安定性【Powered by NICT】
Carotenoids stability in spray dried high solids emulsions using layer-by-layer (LBL) interfacial structure and trehalose-high DE maltodextrin as glass former
著者 (2件):
Lim Aaron S.L.
(Food Technology, School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
,
Roos Yrjo H.
(Food Technology, School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
33
ページ:
32-39
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)