文献
J-GLOBAL ID:201702238494084099
整理番号:17A0319936
新鮮鶏胸肉の微生物学的シェルフライフと外観に及ぼす包装内での低温プラズマ処理の影響【Powered by NICT】
Influence of in-package cold plasma treatment on microbiological shelf life and appearance of fresh chicken breast fillets
著者 (5件):
Wang Jiamei
(College of Food Science and Technology, Hainan University, Haikou, 570228, China)
,
Wang Jiamei
(National Center of Meat Quality & Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, 210095, China)
,
Zhuang Hong
(Agricultural Research Service, USDA, Athens, GA, 30605, USA)
,
Hinton Arthur
(Agricultural Research Service, USDA, Athens, GA, 30605, USA)
,
Zhang Jianhao
(National Center of Meat Quality & Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing, 210095, China)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
60
ページ:
142-146
発行年:
2016年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)