文献
J-GLOBAL ID:201702238518682815
整理番号:17A1495033
エビクチクラの一段階酵素バイオリファイナリープロセスの最適化のための要素:酵素蛋白質分解スクリーニングに焦点を当てて【Powered by NICT】
Elements for optimizing a one-step enzymatic bio-refinery process of shrimp cuticles: Focus on enzymatic proteolysis screening
著者 (8件):
Baron R.
(Ifremer, BRM, Rue de l’Ile d’Yeu, BP21105, 44311 Nantes cedex 03, France)
,
Socol M.
(Ifremer, BRM, Rue de l’Ile d’Yeu, BP21105, 44311 Nantes cedex 03, France)
,
Kaas R.
(Ifremer, PBA, Rue de l’Ile d’Yeu, BP21105, 44311 Nantes cedex 03, France)
,
Arhaliass A.
(Universite de Nantes, GEPEA UMR CNRS 6144, CRTT, Boulevard de l’Universite, 44600 Saint-Nazaire cedex, France)
,
Rodriguez del Pino J.
(Ifremer, BRM, Rue de l’Ile d’Yeu, BP21105, 44311 Nantes cedex 03, France)
,
Le Roux K.
(Ynsect, Rue de l’Ile d’Yeu, BP21105, 44311 Nantes cedex 03, France)
,
Donnay-Moreno C.
(Ifremer, BRM, Rue de l’Ile d’Yeu, BP21105, 44311 Nantes cedex 03, France)
,
Berge J.P.
(Ifremer, BRM, Rue de l’Ile d’Yeu, BP21105, 44311 Nantes cedex 03, France)
資料名:
Biotechnology Reports
(Biotechnology Reports)
巻:
15
ページ:
70-74
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3022A
ISSN:
2215-017X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)