文献
J-GLOBAL ID:201702238614040139
整理番号:17A0663804
異なる真菌起源の抗酸化特性とフェノールプロファイルの比較概説:Coprinus comatusとCoprinellus truncorumの子実体と液体培養
A comparative overview of antioxidative properties and phenolic profiles of different fungal origins: fruiting bodies and submerged cultures of Coprinus comatus and Coprinellus truncorum
著者 (7件):
TESANOVIC Kristina
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, SRB)
,
PEJIN Boris
(Univ. Belgrade, Belgrade, SRB)
,
SIBUL Filip
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, SRB)
,
MATAVULJ Milan
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, SRB)
,
RASETA Milena
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, SRB)
,
JANJUSEVIC Ljiljana
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, SRB)
,
KARAMAN Maja
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, SRB)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
2
ページ:
430-438
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)