文献
J-GLOBAL ID:201702238835957857
整理番号:17A0364949
分別ブラジルニンジン抽出物の提案:プロセス強化法【Powered by NICT】
Proposal for fractionating Brazilian ginseng extracts: Process intensification approach
著者 (3件):
Vardanega Renata
(LASEFI/DEA/FEA (School of Food Engineering)/UNICAMP (University of Campinas), R. Monteiro Lobato, 80, 13083-862, Campinas, Sao Paulo, Brazil)
,
Santos Diego T.
(LASEFI/DEA/FEA (School of Food Engineering)/UNICAMP (University of Campinas), R. Monteiro Lobato, 80, 13083-862, Campinas, Sao Paulo, Brazil)
,
Meireles M. Angela A.
(LASEFI/DEA/FEA (School of Food Engineering)/UNICAMP (University of Campinas), R. Monteiro Lobato, 80, 13083-862, Campinas, Sao Paulo, Brazil)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
196
ページ:
73-80
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)