文献
J-GLOBAL ID:201702238986827542
整理番号:17A0446251
ダイズによって例証された遺伝子組換え植物の内因性アレルゲン性の評価 我々はどこに立っている【Powered by NICT】
Assessment of endogenous allergenicity of genetically modified plants exemplified by soybean - Where do we stand?
著者 (7件):
Selb R.
(European Food Safety Authority, Parma, Italy)
,
Wal J.M.
(INRA-CEA, Gif sur Yvette Cedex, France)
,
Moreno F.J.
(Institute of Food Science Research, CIAL (CSIC-UAM), Madrid, Spain)
,
Lovik M.
(Norwegian Institute of Public Health, Oslo, Norway)
,
Mills C.
(School of Biological Sciences, Manchester Academic Health Sciences Centre, Manchester Institute of Biotechnology, The University of Manchester, Manchester, United Kingdom)
,
Hoffmann-Sommergruber K.
(Department of Pathophysiology and Allergy Research, Medical University of Vienna, Vienna, Austria)
,
Fernandez A.
(European Food Safety Authority, Parma, Italy)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
101
ページ:
139-148
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)