文献
J-GLOBAL ID:201702239074095086
整理番号:17A1210361
Acacia niloticaしん出液ガム及びアラビアゴムの比較研究【Powered by NICT】
Comparative study of Acacia nilotica exudate gum and acacia gum
著者 (2件):
Bhushette Pravin R.
(Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, Nathalal Parekh Marg, Matunga, Mumbai 400019, India)
,
Annapure Uday S.
(Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, Nathalal Parekh Marg, Matunga, Mumbai 400019, India)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
102
ページ:
266-271
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)