文献
J-GLOBAL ID:201702239103139286
整理番号:17A0307795
泡立つ水中油型食品エマルションにおける部分コアレッセンスの評価【Powered by NICT】
Assessment of partial coalescence in whippable oil-in-water food emulsions
著者 (3件):
Petrut Raul Flaviu
(Universite de Liege, Gembloux Agro-Bio Tech, Unite de Science des Aliments et Formulation, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, Belgium)
,
Danthine Sabine
(Universite de Liege, Gembloux Agro-Bio Tech, Unite de Science des Aliments et Formulation, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, Belgium)
,
Blecker Christophe
(Universite de Liege, Gembloux Agro-Bio Tech, Unite de Science des Aliments et Formulation, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, Belgium)
資料名:
Advances in Colloid and Interface Science
(Advances in Colloid and Interface Science)
巻:
229
ページ:
25-33
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
B0923A
ISSN:
0001-8686
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)