文献
J-GLOBAL ID:201702239119295524
整理番号:17A0366947
高齢乳児用調製粉乳及び物理化学的変化の特性化【Powered by NICT】
Characterisation of aged infant formulas and physicochemical changes
著者 (3件):
Tham Tammie Wei Yi
(Food Science and Technology Programme, c/o Department of Chemistry, National University of Singapore, 3 Science Drive 3, Singapore 117543, Singapore)
,
Yeoh Andrew Ti Heong
(Wyeth Nutritionals (Singapore) Pte Ltd, 1 Tuas South Avenue 4, Singapore 637609, Singapore)
,
Zhou Weibiao
(Food Science and Technology Programme, c/o Department of Chemistry, National University of Singapore, 3 Science Drive 3, Singapore 117543, Singapore)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
219
ページ:
117-125
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)