文献
J-GLOBAL ID:201702239181793271
整理番号:17A0988129
ポリフェノールプロファイル,クワ(Morus albaL.)抽出物の抗増殖および抗酸化活性に対する溶媒効果の解析【Powered by NICT】
Analysis of solvent effects on polyphenols profile, antiproliferative and antioxidant activities of mulberry (Morus alba L.) extracts
著者 (4件):
Li Fuhua
(School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
,
Zhang Bin
(School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
,
Chen Gu
(School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
,
Fu Xiong
(School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
52
号:
7
ページ:
1690-1698
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)