文献
J-GLOBAL ID:201702239254613157
整理番号:17A1501486
ラクトビオン酸はトリプティックソイブロス及び乳中のListeria monocytogenes ScottAに対するナイシンとチモールの相乗効果を増強する【Powered by NICT】
Lactobionic acid enhances the synergistic effect of nisin and thymol against Listeria monocytogenes Scott A in tryptic soy broth and milk
著者 (2件):
Chen Huaiqiong
(Department of Food Science, University of Tennessee Knoxville, USA)
,
Zhong Qixin
(Department of Food Science, University of Tennessee Knoxville, USA)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
260
ページ:
36-41
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)