文献
J-GLOBAL ID:201702239414816081
整理番号:17A0346159
血液疾患患者170名における造血幹細胞移植前後の栄養状態の包括的評価【Powered by NICT】
Comprehensive evaluation of nutritional status before and after hematopoietic stem cell transplantation in 170 patients with hematological diseases
著者 (5件):
Liu Peng
(Department of Clinical Nutrition,Peking University People’s Hospital)
,
Wang Boshi
(Department of Clinical Nutrition,Peking University People’s Hospital)
,
Yan Xia
(Department of Hematology, Peking University People’s Hospital)
,
Cai Jingjing
(Department of Clinical Nutrition,Peking University People’s Hospital)
,
Wang Yu
(Department of Clinical Nutrition,Peking University People’s Hospital)
資料名:
Zhongguo Aizheng Yanjiu(Yingwenban)
(Zhongguo Aizheng Yanjiu(Yingwenban))
巻:
28
号:
6
ページ:
626-633
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2634A
ISSN:
1000-9604
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
英語 (EN)