文献
J-GLOBAL ID:201702239459540946
整理番号:17A0698109
pequi(Caryocar brasilense Camb.)果実副産物から調製した粉の物理化学的特性化,抗酸化能,総フェノールおよびプロアントシアニジン含量【Powered by NICT】
Physicochemical characterization, antioxidant capacity, total phenolic and proanthocyanidin content of flours prepared from pequi (Caryocar brasilense Camb.) fruit by-products
著者 (5件):
Leao Daniela P.
(PPGCA/Universidade Federal de Minas Gerais, Av. Antonio Carlos, 6627, 31270-901 Belo Horizonte, MG, Brazil)
,
Franca Adriana S.
(DEMEC/Universidade Federal de Minas Gerais, Av. Antonio Carlos, 6627, 31270-901 Belo Horizonte, MG, Brazil)
,
Oliveira Leandro S.
(DEMEC/Universidade Federal de Minas Gerais, Av. Antonio Carlos, 6627, 31270-901 Belo Horizonte, MG, Brazil)
,
Bastos Rita
(QOPNA, Departamento de Quimica, Universidade de Aveiro, 3810-193 Aveiro, Portugal)
,
Coimbra Manuel A.
(QOPNA, Departamento de Quimica, Universidade de Aveiro, 3810-193 Aveiro, Portugal)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
225
ページ:
146-153
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)