文献
J-GLOBAL ID:201702239605726638
整理番号:17A0474584
対流,赤外放射と直接伝導による生地製パンの実験とマルチ物理シミュレーション【Powered by NICT】
Experiment and multiphysic simulation of dough baking by convection, infrared radiation and direct conduction
著者 (5件):
Nicolas V.
(Institut de Recherche Dupuy de Lome, UBS, CDR Saint Maude, BP 92116, 56321 Lorient Cedex, France)
,
Glouannec P.
(Institut de Recherche Dupuy de Lome, UBS, CDR Saint Maude, BP 92116, 56321 Lorient Cedex, France)
,
Ploteau J.-P.
(Institut de Recherche Dupuy de Lome, UBS, CDR Saint Maude, BP 92116, 56321 Lorient Cedex, France)
,
Salagnac P.
(Laboratoire des Sciences de l’Ingenieur pour l’Environnement, Universite de La Rochelle, Pole Sciences et Technologie, Av. M. Crepeau, 17042 La Rochelle Cedex 1, France)
,
Jury V.
(Laboratoire de Genie des Procedes, Environnement, Agroalimentaire, ONIRIS, Rue de la Geraudiere, B.P. 82225, 44322 Nantes Cedex 3, France)
資料名:
International Journal of Thermal Sciences
(International Journal of Thermal Sciences)
巻:
115
ページ:
65-78
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0246B
ISSN:
1290-0729
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
フランス (FRA)
言語:
英語 (EN)