文献
J-GLOBAL ID:201702239622073605
整理番号:17A1606874
OSA澱粉で安定化されたブラッククミン精油ナノエマルションの組成,キャラクタリゼーション,抗微生物作用
Formulation, characterization and antimicrobial properties of black cumin essential oil nanoemulsions stabilized by OSA starch
著者 (9件):
SHARIF Hafiz Rizwan
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
ABBAS Shabbar
(COMSATS Inst. Information Technol., Islamabad, PAK)
,
MAJEED Hamid
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
SAFDAR Waseem
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
SHAMOON Muhammad
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
KHAN Muhammad Aslam
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
SHOAIB Muhammad
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
RAZA Husnain
(COMSATS Inst. Information Technol., Islamabad, PAK)
,
HAIDER Junaid
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
10
ページ:
3358-3365
発行年:
2017年09月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)