文献
J-GLOBAL ID:201702240044546633
整理番号:17A0405046
異なる成熟段階の影響を受けたバナナ(Musa paradisiaca)チップにおけるアクリルアミド形成:還元糖,アミノ酸,フェノール類含量に関する相関研究【Powered by NICT】
Acrylamide formation in plantain (Musa paradisiaca) chips influenced by different ripening stages: A correlation study with respect to reducing sugars, amino acids and phenolic content
著者 (2件):
Shamla L.
(Agro Processing and Natural Products Division, CSIR-National Institute for Interdisciplinary Science and Technology, Thiruvananthapuram 695019, Kerala, India)
,
Nisha P.
(Agro Processing and Natural Products Division, CSIR-National Institute for Interdisciplinary Science and Technology, Thiruvananthapuram 695019, Kerala, India)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
222
ページ:
53-60
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)