文献
J-GLOBAL ID:201702240124918106
整理番号:17A0367786
懸濁液中及び果実表面上のマウスノロウイルス,Tulaneウイルス,Escherichia coli O157:H7及びSalmonellaのパルス光による不活性化【Powered by NICT】
Pulsed light inactivation of murine norovirus, Tulane virus, Escherichia coli O157:H7 and Salmonella in suspension and on berry surfaces
著者 (4件):
Huang Yaoxin
(Department of Animal and Food Sciences, University of Delaware, Newark, DE 19716-2150, USA)
,
Ye Mu
(Department of Animal and Food Sciences, University of Delaware, Newark, DE 19716-2150, USA)
,
Cao Xinang
(Department of Animal and Food Sciences, University of Delaware, Newark, DE 19716-2150, USA)
,
Chen Haiqiang
(Department of Animal and Food Sciences, University of Delaware, Newark, DE 19716-2150, USA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
61
ページ:
1-4
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)